Of Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını, özgüvenlerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.

Misyon: Yeteneklerini hem ulusal hem de uluslararası alanda kullanan ve paylaşan; yüksek donanımlı, bilimsel düşünceyle birlikte Türk milletinin karakterini yansıtan manevi değerleri de içselleştirmiş bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Kurumumuz ilk öğrencilerini 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılında almış olup iki proje ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Isınma: Kalorifer ( doğalgaz )
Servis Bilgisi: yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Kurumumuzda tavan-taban puan uygulaması mevcut değildir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Kurumumuzda sınav yapılmayıp projelere yönelik çalışmalar sergilenmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Kurumumuz ilk öğrencilerini 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılında almıştır.
Sportif Etkinlikler: Dart, Futbol, Voleybol, Basketbol vb.
Bilimsel Etkinlikler: Proje, Sergi vb.
Proje Çalışmaları: Halen 2 proje üzerinde çalışılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yurtdışı 1 proje üzerinde çalışılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan sınırlamamız yoktur.
Diğer Hususlar: Kurumumuz vizyon ve misyonuna bağlı olarak çalışmalarını özveri ile sürdürmektedir.

WEB - https://ofbilsem.meb.k12.tr

Adres - İRFANLI MAH. H.M.B.ULUSOY CAD. ULUSOY MESLEK LISESI BLOK NO 72A OF / TRABZON

Yerleşim Yeri - Şehir merkezi

Ulaşım Şehir merkezi